söndag 24 maj 2009

No Tomorrow - 1999Gary Daniels infiltrerar Gary Buseys vapenhandlare med hjälp av Jeff Fahey och Pam Grier är FBI-agenten som vill sätta dit dem alla. Jepp, det är PM än en gång och denna gången är det konstigt nog bara vanlig action!

Ni läste rätt, inget konstigt här. Inga extrema biljakter, inga extrema explosioner och inga eviga skottlossningar som vi vant oss vid och älskar just hos PM. Utan bara helt vanlig dussinaction som vi sett innan många gånger, nästan för många. Men filmen klarar sig bra utan dem för den har e intressant story som bjuder på flera underhållande vändningar även om slutet är lite krystat. Alla gör bra i från sig och Daniels växer mer och mer hos mig. Busey är för en gångs skull nedtonad och verkar nästan normal här. Grier är en foxy mama som alltid så det är bara en fröjd att se.

Tyvärr är regissören samma typ som spelar den jobbigaste av dem alla i filmen, ytterligare en av dessa tradiga rappare som tror livet är som en rap-video på MTV och beter sig så med. Käften full med kattguld och givetvis ska pistolerna hållas på snedd vilket ser så otroligt jävla dumt ut. Är där verkligen någon som tror det går att skjuta på det viset? Yo! MTV Rap-generationen tror visst det. Själv blir jag bara irriterad av se det. Men lyckligtvis så slipper man fanskapet för det mesta av tiden. I övrigt en okej actionfilm med en skön story men tyvärr långt i från den PM-standard man är van vid det här laget när det gäller just actionvansinnet i filmen.

1 kommentar:

Ty sa...

Liked this one, but the scene when Master P is killing all the cops in his own "No Limit" clothing was really goofy.