söndag 17 maj 2009

Tarantulas: The Deadly Cargo - 1977Detta är en amerikansk tv-film om ett gäng tarantulas som invaderar en liten stad mitt under deras apelsinskördardag och sprider panik och skräck. Spindlarna har följt med en last med kaffebönor från Bolivia och när spindlarna härjar loss på planet så störtar det i den lilla staden och resten av uppenbart vad som sker.

Precis som Ants med Robert Foxworth och Suzanne Somers så ingår denna i en fin liten box med en tredje film, Terror Out Of The Sky. Den handlar om getingar eller det var bi. Hur som helst. Dem är små, gula och förbannade och låter detta som något för er så heter boxen Triple Insect Invasion Feature och finns på länken här intill.

Skådisarna är som vanligt bra och de mest kända är Tom Atkins och Pat Hingle, alla de andra är inga kända för mig utom någon kanske men de är alla bra och det är en skön stämning i filmen. Inget muterat denna gången utan bara helt vanlig spänning och sådant är aldrig fel. Väl värd att investera i om man gillar antingen en bra film eller man gillar själva genren. Bara för detta är för tv så är det på inget vis dåligt, tvärtom. Det är välgjort, välspelat och bra och inget köp jag ångrar, den saken är säker.

Inga kommentarer: