tisdag 19 maj 2009

Underworld: Evolution - 2006



Underworld: Evolution fortsätter direkt efter där den första filmen slutade och denna gången slipper vi nästan helt Bill Nighy och hans Victor för han blir grymt tradig i längden att lyssna på. Nu har de en ny fiende att slåss mot i stället och det är en av de första och ursprungliga vampyrerna. Och han är besatt att befria sin bror som var den första Lycanen.

Det låter rörigare än vad det är, tro mig, och det är faktiskt bättre med. Våldsammare och blodigare än den första och till och med den tredje filmen. Det slafsas på rätt bra och alla som gillar gore lär bli nöjda där. Kate Beckinsale sköter sitt och så gör de andra i filmen med men det som drar ner det hela är Scott Speedman. Det märks att han är en gammal såpaskådis för han är totalt ointressant att titta på tycker jag. Samma med hans hydrid, den ser bara sketen ut och den ska vara en blandning av vampyr och varulv. Besvikelse där faktiskt. Vad som är bra annars är Tony Curran som Marcus, en fin skådis som jag gillar.

Till skillnad från den första filmen så är denna helt okej fast början och de första 45 minuterna är bäst, sen känns det som det börjar trampa vatten och man börjar kolla tiden oftare och oftare. Lite synd bara men annars en okej film fast trean är nog bäst tror jag.

Inga kommentarer: