fredag 14 augusti 2009

Miss March - 2009


Om ni bara ska se en film i år som visar ändtarmsframfall, pipsamling och dess magnifika innebörd, orala spermakaskader, ilskna brandmän, hundurin i drinkar, playboybunnies, ryska flator så är detta den ni ska se!

Två polare, varav en av dem förespråkar avhållsamhet och den andra raka motsatsen, går på avslutningsfest. Den avhållsamme har lovat sin tjej de trots allt ska ha sex så när det är dags så faller han ner för en trappa och hamnar i koma. I fyra år. När han vaknar så får han reda på att hans tjej nu är Playboybunny och mittuppslagstjej. Så snart nog startar en vild road movie med alla perversiteter man kan tänka sig och lite till på vägen till The Playboy Mansion och utvikningsbruden.

De två lirarna som har huvudrollerna är även de två som regisserat filmen och för mig är de okända men de påminner rätt bra om hur bra Dum Och Dummare hade kunnat vara om de hade bestämt sig för att göra en till med dessa clowner i rollerna. Visst, upplägget inget nytt men lågheten på skämten är för det är verkligen mycket under bältet här. Filmens bästa scen är när den ena av dem ordnar en strippstång hemma och släpper loss sin tjej på den. Vild blir hon och går helt in för det och snart nog är hon mellan benen på honom oralt och allt går bra tills han startar sitt nya stroboskop och blir väldigt strax varse om att hon är epileptiker och han blir tvungen att hugga loss sig från henne med en gaffel!

Som om inte det är bra nog så är förmodligen världens bästa rappare med här, Horsedick. MPEG heter han och hans låtar sätter sig direkt. I´m gon´ fuck a white bitch, i´m gon´fuck a white bitch och Suck my dick while i fuck that ass,hey! är hans två stora brottarhits. Och de gör verkligen sitt för att höja stämningen i filmen. Vi får även se svårigheterna med att ha sex i en turnébuss med öppet fönster. Det är inte alltid så lätt visst misstänker jag.

Hur kul som helst och med flera riktigt sjuka scener som man verkligen inte räknat med att få se. Så lockar detta rejält så leta för helvete upp den. Inte den bästa komedi som gjorts men jäkligt grovt underhållande. Och vida strömmar av bajs i det mest oväntade situationer lockar alltid till skratt i detta hushållet, den saken är biff!

4 kommentarer:

JR sa...

Killarna som har huvudrollerna/regisserat började med ett sketch-program som heter Whitest Kids u Know. Fruktansvärt rolig humor. Finns på youtube. check it out

Weekend Video sa...

Tack för tipset!

Tobias Thuresson sa...

Det här verkar vara rätt upp i min mumindal. Är svag för sån här tramsfilm emellanåt. :-)

Weekend Video sa...

Då är vi två ;D