lördag 15 augusti 2009

Star Wars: Episode II - Attack of the Clones - 2002



Sagan fortsätter och den dåliga dialogen även så. Hayden Christensen är nu i rollen som Anakin och han är verkligen horribel. Agera kan han inte om så livet hänger på det och Jackson fortsätter få på nöten. Filmen har flera intressanta grejer som den bjuder på som jakten i början och avrättningen i slutet samt det efterföljande slaget. Men annars är detta en otroligt tråkig film och seg. Till och med när det är raffel i skeende så blir det ointressant att deltaga i. Jag tror det beror på att Jar Jar Binks är med alldeles för lite i filmen.

Boba Fett är med och så även hans genetiska förlaga Jango Fett och det är kul men annars känns detta son en typisk mellanfilm eller som taskigt förspel som leder till ännu sämre samlag som man är totalt ointresserad men ändå vill ha avklarat bara för det ska vara.

Modeller och alla monster de fått till här underhållande och det märks att ett av dem måste varit väldigt inspirerat av dem i från Starship Troopers, det är väldiga likheter på den punkten. Lucas har än en gång bemödat sig med att regissera men han borde verkligen fått någon bättre att göra det för det han lyckas inget vidare med det. Bästa scenen i filmen är när C-3PO har bytit kropp och skjuter hej vilt på slagfältet i slutet samtidigt som han skriker: DIE, Jedi dogs. Oh... what did I say?

Samuel L. Jackson vs. en mupp = 0 - 2
Det ser onekligen mörkt ut för skrigefittan...

Inga kommentarer: