torsdag 13 augusti 2009

Silent Venom - 2009



Militärt experiment. Fred Olen Ray. Ormar. Ubåt. Luke Perry. Giftiga ormar. Fred Olen Ray. Genetiskt förändrade giftormar. Kvinnlig forskare med silikonbröst, heliumröst och linne. Fred Olen Ray. Skum Person ombord. Fientliga ubåtar. Tom Berenger. Stock footage på ubåtar. Fred Olen Ray.

Är man inte perverst intresserad av djurskräck eller Fred Olen Rays filmer så bör man verkligen undvika denna för detta är ingen höjdare. Visst är den bättre än Octopus 1 & 2 men vilken film är inte det? Luke Perry, den gamle hjälten, sköter sig fint samma med Berenger men jag antar de gjorde denna för pengarnas skull. Men man kan jämföra denna med Snakes On A Plane då båda innehåller ormar och ett transportmedel fast här slipper vi skrigefittan Jackson vilket iofs borde rättfärdiga ett inköp bara det egentligen.

Inget direkt fel på den egentligen då alla sköter sig och det är riktiga förutom en enorm cgi-gjord jäkel i början som vi aldrig får veta vad som händer med och två på ubåten. Resten är äkta. Vad som drar ner rejält är vissa scener i slutet som är totalt korkade och det inte finns någon logik i. Bland annat hur snabbt ormar som sover plötsligt är i andra ändan av en ubåt två minuter senare och liknande situationer med personer med. Jag blir bara irriterad på sånt. Kanske inhandlas när den är billig för just kompletteringens skull men det vette fan det. I värsta fall så gör jag det för Lukes skull. Han är bra.

Inga kommentarer: