fredag 24 april 2009

Born To Fight - 2004




Om man som jag sett Hardboiled en gång för mycket och tycker om själva filmen men vill se något likvärdigt men ändå inte just den en gång till ska leta upp denna för den sparkar röv så in i helvete! Och tycker man att Ong Bak är okej men vill se mera vapen så är denna perfekt där med.


Liten by finner sig plötsligt hållen gisslan i en knarkaffär och besökande idrottsmän och en polis bestämmer sig för att slåss tillbaka när de hör nationalsången på radion. Mer är det inte till det. Men det som är intressant är vad som händer i byn och runt den.



Här bjuds vi på så vansinniga stunts så man sitter och stönar och ojjar sig i soffan för det är uppenbart hur smärtsamma de verkligen är. Allt från lastbilsscenerna i början till motorcykelscenerna i slutet. De är verkligen smärtsamma. Massor av pang-pang och squibs är här i överflöd och vi får bland annat en 30 minuters skottlossning i slutet som det bara manglas i till tonerna av någon thailändsk E-Type kopia som är verkligen bättre än originalet.


Där är inte så mycket att skriva mer än att det är ett jävla ös vi bjuds på här och är man nyfiken på Thailändsk action så är detta en fin film att börja med. Och undrar ni över alla bilderna så är det bara för jag vet inte mer jag kan skriva om så här får ni en till som säkert kommer övertala er att se denna i stället för den sura Direct Contact!


Bra stabil action av fint märke som rekommenderas fullt ut.

4 kommentarer:

Fred Anderson sa...

Vad tyckte grabben då? :)

Weekend Video sa...

Han tyckte den jättebra samt att det var jättefina kameravinklar i den. Det är sant faktiskt. Han sa det efter inledningsfighten i början på lagret. Blev förvånad själv så jag var tvungen att be honom upprepa sig :D

Han blev rätt förvånad när första skottet föll i byn med. Det är väldigt oväntat det så jag ryckte till med trots jag sett den flera gånger :D

Tobias Thuresson sa...

Var såhäääääääär nära att köpa denna idag på Sci-Fi Bokhandeln, men som arbetslös fick det bli Inside för 59:- istället.

Weekend Video sa...

Ett svårt val men två olika filmer men Inside är hård den med så du gjorde rätt val. Tur det inte stod mellan den och en PM-titel bara ;D