fredag 10 april 2009

Riot - 1997



Gary Daniels skickas in i ett upplopp för att hämta hem en diplomatsdotter som blivit kidnappad av några homeboys. Saker och ting går från uselt till ännu värre när plötsligt IRA blandar sig i leken!

Daniels är ingen vidare skådis som vi bekräftat tidigare men han är en rökare på action! Ta bara scenen när han och Sugar Ray Leonard spöar upp idioterna inne på baren i början, den är inte att leka med! och precis som när det gäller PM så bjuds vi på ordentligt med sådana scener med fast hela tiden här. Vi får tonvis med explosioner, skottlossningar, fightingscener, hockeyspelare, motorcyklister och homeboys samt ett gäng irländare till råga på allt. Precis som om det inte vare jävligt nog redan!

Handlingen är inte det minsta i centrum här utan det är bara en massa feta scener efter varandra och de är kanon gjorda. Josph Meri vet verkligen hur en slipsten ska dras. Dialogen består mest av en massa svordomar och vi får även den gamle räven Charles Napier med på ett hörn med. Så alla ni som inte direkt är sålda på action kan ju alltid vänta på att Napier dyker upp i rutan.

Med andra ord ytterligare ett stabilt actionverk från PM Entertainment som inte slår Recoil men är jäkligt bra nära. Lite mer biljakter så...
Tummen upp!

2 kommentarer:

Ty sa...

Gary Daniels and Sugar Ray Leonard make a killer team! Also check our review of it:

http://www.comeuppancereviews.com/2010/12/riot-1997.html

Weekend Video sa...

Nice one, sir :)