lördag 11 april 2009

Tokyo Gore Police - 2008Som vanligt när det gäller Japansk film så är det överdrivit utav helvete och detta är inget undantag. Tro mig! Här får vi nästan mer blod och latexproteser än på en Gwar-konsert, märk nästan. Vi pratar alltså om kubikliter med färgat vatten och mer gummi på människor än vad som går att finna på Stureplan en lördagkväll. Roligt till en början men sedan blir det lite randigt i längden. Åtminstone tyckte jag det.


Till 97% latex och gummieffekter och de sista tre procenten om ens det är det består av cgi. Det är härligt plastigt, precis som man förväntar sig men inte dåligt på något vis. Till och med skådisarna sköter sig fint och det brukar det annars vara en bristvara på i denna sortens film. Bra sådana alltså.

De första 20 minuterna gillade jag bäst och sedan blev det okej fram till det var cirka 40 minuter kvar då blev det bara segt. 110 minuter splatter blir för mycket till och med om det är så bra gjort och rubbat som det är här. Det blir för enformigt i längden att titta på och filmen hade blivit bättre om den varit minst 30 minuter kortare. Men gillar man asiatiska brudar som befinner sig i alla möjliga positioner och tillfällen så gillar man säkert denna.

Inga kommentarer: