måndag 13 april 2009

Still Waiting... - 2009



Om ni gillade Waiting med Ryan Reynolds vilken jag personligen tycker är en av de bästa komedierna någonsin så se inte denna. Detta är skit från början till slut. Iofs har de fått med de flesta av originalcasten men det räddar inte denna soppan. Justin Long, Chi McBride, Luis Guzmán dyker upp i småroller och tillför inget mer än att de ser otroligt uttråkade ut. Antar att det är pengarna här som gjort sitt för det kan fan inte vara manuset som lockat för det finns där inget.

Ryan Reynolds var smart och höll sig undan, Anna Faris med. Bara synd att de andra inte kunde hålla sig borta från denna skiten. John Michael Higgins som alltid är sevärd förnedrar sig verkligen här och varför han ens är med förstår jag inte. Han ser ut att lida hela filmen igenom.

Storyn går ut på att stället går dåligt och att ett nytt ställe vägg i vägg där personalen arbetar lättklädda konkurrerar ut dem så nu måste de tjäna 9000 dollar på en kväll för att inte stängas. Det är allt. Inget mer. Men jag ska spara er 88 minuters lidande, dem klarar inte det för det var inte sant. I stället får vi miljoner variationer på ordet fuck och en otrolig massa varianter på hur man kan knulla och homosexuella antydningar som börjar verkligen bli uttjatade vid det här laget.

Undvik till varje pris och vill ni tvunget förnedra er med att se skiten så ladda ner den och spara era pengar på en julklapp till mig i stället.

Pinsam film!!!!

Inga kommentarer: