fredag 24 april 2009

Direct Contact - 2009Hjältarna på Nu Image har havererat i mina ögon nu med denna floppen för det var länge sedan jag såg något så här dåligt. Tror sista gången var Transporter 3 och nåt skit till men detta var verkligen uselt! Dolph ser mer ut som han vill ligga hemma och glo på såpor och det jäkla våpet han tvingas att dra på är fruktansvärt enerverande att uthärda. Slutet håller på nu medan jag skriver detta och ärligt talat så har jag gjort allt annat under den sista halvtimmen, jag till och med var ute med hunden. Och gissa vad. Jag har inte missat något!

Budgeten är den samma, statisterna sämre än vanligt och squibsen större men det befogar ingen titt på denna för det. Men som en vis man skrev: Trots allt stuntande och pangande grips man aldrig riktigt tag av det. Det blir liksom aldrig den där PM Entertainment-nivån på galenskaperna, där man ofta sitter och gapar av stum häpnad i soffan.

Någon mer actionfilm från Nu Image kommer nog inte att inhandlas för detta var droppen som fick bägaren att svälla över och Dolph borde skämmas för att ha ställt upp här men han behövde väl pengar till hyran eller sprit, jag vet inte. Något behövde han säkert dem till för annars hade han nog inte gjort denna. Jag vill i alla fall tro det. Fast hans glansdagar är över sedan länge och denna bara bekräftade det, åtminstone för mig.

4 kommentarer:

Tobias Thuresson sa...

Det känns som de inte hade coverage riktigt för alla scener för det var lite märkliga klipp ibland i vissa scener.

Men jag tror dock att han kommer få en liten revival efter The Expendables och om man kollar på förhandsbilderna som släppts för Icarus ser den ut att va riktigt cool.

Och han castade ju faktiskt Bo Svensson i den och det är ju tummen upp bara det.

Weekend Video sa...

The Expendables är absolut lovande men hans egna filmer kommer jag nog inte att offra tid på. Detta tog död på mitt intresse för dem så tack för tipset ;D

Bo Svensson har jag aldrig gillat men fråga Giovanni Radice nästa gång du skriver till honom om vad han tycker om honom. Kan nog vara intressant att höra. De kom inte riktigt överens under filmen Deadly Impact, tror jag den hette, som de gjorde ihop. Svensson sprang visst bara runt och var packad och otrevlig under inspelningen. Typiskt svenskt beteende :D

Tobias Thuresson sa...

Redan frågat ;-) och Giovanni skrev att Bosse minsann tampades med personliga problem vid den tiden i karriären. "He was a troubled individual". Inte lätt att vara B-skådis tydligen.

Weekend Video sa...

Hahahaha
Det var som fan, en gentleman ut i fingerspetsarna :D