tisdag 28 april 2009

Rage - 1995Gary Daniels spelar en lågstadielärare som plötsligt finner sig indragen i ett hemligt experiment som går ut på att skapa perfekta soldater utan samvete. Han rymmer och snart nog så har han inte bara snuten utan även FBI i hasorna.

Ytterligare en PM-film givetvis med Gary Daniels och detta är nog den svagaste av dem jag sett. Inte för att den är dålig på något vis alls för det är den inte! Utan svagheten här ligger i att de öser på med actionscener och sedan så kastar dem in lite vanliga scener som ska föra storyn vidare och det är där det brister. De får inte riktigt ordning på det utan det blir hafsigt och lite rörigt. Inte actionscenerna nu utan de som ska föra det vidare. De blir platta och helt ointressanta. Det här har PM gjort mycket bättre både före och efter denna. Skäms på er!

Actionscenerna är högsta kvalité och vi får en skitskön lastbilsjakt som slutar med ett chicken race mellan en tankbil och en skolbuss med Daniels ståendes på taket! Helt jäkla otrolig scen! Sen får vi scenen där Daniels får på nöten av en s/m-klädd dvärg och hans likadant klädda jätte till kvinna. Hur komiskt som helst. Skyskrapescenen med helikotern är inte heller att leka med för den delen så behöver ni egentligen fler anledningar till att se denna?

Stäng av all logik ni tror ni kan vänta er och se fram emot rejält sköna actionscener i stället så blir ni inte besvikna för det är trots allt PM och Gary Daniels och dem skämtar man inte om!

2 kommentarer:

J sa...

jag hade denna inspelad från Filmnet back in the days men kollade aldrig på den.

lizzardking sa...

Då missade du något då, den saken är säker.