söndag 5 april 2009

Killer Fish - 1979



Ett gäng diamanttjuvar gör en kupp och snor en jäkla massa diamanter. Bytet gömmer de i en liten sjö totalt ovetandes om att den är full av pirayor. Tids nog blir vissa av dem väldigt kloka på det när de på eget bevåg bestämmer sig för att ta ut ett förskott på diamanterna. Och för göra saker och ting värre så kommer det en tornado och krossar en valvdamm så pirayorna sprider sig. Och gissa vilka som är fast på en sjunkande båt där?

Antonio Margheriti´s Killer Fish är en rätt tråkig film faktiskt. Långsamt sövande tempo och rätt taskiga effekter när det gäller vissa scener med pirayorna, man ser snörena de hänger i i vissa attackerna. Medan i andra det ser hur bra ut som helst och som vanligt får vi även Margheritis standardmodellbyggen som sprängs.

I rollerna ser vi James Fransiscus, Karen Black, Lee Majors, Anthony Steffen och Margaux Hemingway. Steffen är inte lika träig som han annars är konstigt nog och Fransiscus och Majors tävlar mest om vem som är alfahannen i filmen. Tyvärr är filmen är så otroligt ointressant så man skiter i hur det går till sist och hoppas bara att alla blir fiskmat så fort som möjligt så man kan få stänga av. Denna filmen är snabbare bortglömd än vad det tog att se den.

Inga kommentarer: