tisdag 7 april 2009

Boa - 2001



Ett större gäng av nationerna i världen har gått samma och byggt ett rymningssäkert fängelse i Antarktis. Där ska världens farligaste fångar samlas. Men under borrningen i slutskedet så borras det sönder en ihålig sten och ur den kommer en explosion som för med sig en förhistorisk reptil. En gigantisk boa som nu börjar avverka personalen med hög fart så in flygs en arkeolog med fru som ska vara expert på fossiler samt ett gäng militärer och resten kan ni jälva räkna ut.

Här är det inget nytt under ytan och vi har sett det förut. Till och med två av skådisarna har vi sett i liknande filmer tidigare. Dana Ashbrook såg vi i Python 2 och här ser han ut att ha betydligt roligare än i den filmen för där såg han mest sur och krängd ut. Grand L. Bush såg vi i Shark Hunter och vi ser vi Dean Cain utan stålmannen-trikåer för en gångs skull vilket kan vara skönt. Resten är inget direkt att fästa sig vid. CGI all the way här och lite blod får vi men annnars lika blodfattig som Boa vs Python.

Inte direkt dålig men det funkade bättre första gången jag såg men gillar man genren så är det ett bra komplement till samlingen. Lagom lunk på tempot och tiden men lite tråkig får jag säga. Och för ovanlighetens inget väntat oväntat slut. Märkligt må jag säga.

Inga kommentarer: