söndag 29 mars 2009

Python 2 - 2002



Och här kommer uppföljaren och den suger getpung av värde fanimej. Jag borde ha fått betalt för både ha sett den och skrivit om den här. Inspelad i Bulgarien givetvis och med en enorm statistarmé av bulgarer som ska spela ryssar så utspelar denna sig i Ryssland där en orm till har kommit lös och nu ska fångas in och fraktas till USA. Varför vet jag inte då de precis hade ett helvete med aset i den första filmen.

William Zabka är tillbaka i sin roll från den första filmen och är lika intetsägande. Vi ser även den fete Nu Image-ryssen denna gången med morotsfärgat här och vi får puddingen från Dark Waters, Simmone Jade MacKinnon, fast här är hon i ett bedrövligt skick. Hon ser hemsk ut när hon ska spela ryska och sist men inte sist får vi Dana Ashbrock från Twin Peaks, Waxwork och Return Of The Living Dead 2.

Effekterna är bara usel cgi och det ser bara hemskt ut. Tempot är sövande och detta är inget vidare till film faktiskt. Endast för komplettister och andra självplågande djurfilmsälskare som jag.

2 kommentarer:

cozzi sa...

"Den fete Nu Image-ryssen", dagens garv...och det värsta är väl att jag vet exakt vem du menar.

"Python 2" står osedd i hyllan och lär få stå där till nån riktigt trött dag ;)

Såg att du plockade "Spiders" och "City Of Violence". Grattis!

Weekend Video sa...

Det är nog bäst du gör det ;D
Den är verkligen dålig och inte på något bra vis :D

Tack själv för påminnelsen om Spiders! Man kan inte låta bli med så bra pris på City Of Violence så det var bara att slå till! Nästa runda blir Spiders 2, Octopus & Octopus 2: River Of Fear och Venomous med Treat Williams :D