söndag 8 mars 2009

U.S. Seals II: The Ultimate Force - 2001



F.d. militär och galenpanna kidnappar en kärnvapenforskare och barrikaderar sig på en ö utanför Ryssland. Luften däremot är full av gas och minsta skott eller gnista får skiten att gå upp i rök till tonerna av musik. Så vad gör USAs militär då? Jo, de skickar in en specialgrupp som består av både civila som militärer som är experter på både knivar som martial arts och låter de rensa upp bland slöddret!

Nu Image tillsammans med klippan Isaac Florentine är lika med analsex med en bergsgorilla på viagra där man själv ofrivilligt är receivern. Med andra ord upplagt för en rejält galen stund och det är precis vad vi får. Vi får action från början till slut med några av de grymmaste ljudeffekter som frambringats på film sedan Buster Keatons dagar. Allt från en fingervisning till en salut till en spark låter gånger 50. Så förstärkt är det. Man sitter bara och gapar och tror inte sina öron. Actionscenerna är klockrena som alltid trots den låga budgeten och ryktena säger att den var på en miljon. Inte illa med tanke på vad vi bjuds på. Massor av squibs, statister, skottlossningar och vansinniga stunts från allt till fall till jag vet inte allt faktiskt. Tempot är rasande och det är inte mycket dialog vi måste uthärda så det är fint hela vägen.

Helt okej skådisar med ett par fina damer i besättningen varav denna är så fulsnygg så det nästan gör ont. Men tyvärr så får vi ingen Scott Adkins denna gången. Men det funkar fint ändå utan honom men det hade varit skoj attt se honom här i. Denna filmen följdes av en föregångare som är vanlig standardaction så det är inget man missat om man vill se denna direkt. De är så olika så det kvittar. Leta upp denna i reabackarna och mys sedan. Det är ni värda!

Fantastisk film!

3 kommentarer:

Jay sa...

Här snackar vi tokvåld delux och ljudeffekterna är inte att leka med

Måste nog kolla om denna också

Fred Anderson sa...

En DTV-klassiker helt enkelt.

Weekend Video sa...

J: Det tycker jag verkligen du ska göra :D