måndag 30 mars 2009

Shark Attack 3: Megalodon - 2002




Det är lika bra och klargöra det direkt. Den här filmen är så otroligt dum så det finns inte. Inspelad i Bulgarien som ska föreställa Mexiko med bulgarer som ska springa runt och föreställa mexikaner hela tiden och är otroligt dåligt dubbade samtidigt som de snackar spanska. Jepp, det är Nu Image bakom denna med och budgeten är lägre än någonsin. Den här gången har de snott hejdlöst från sig själva, allt från scener till repliker från Shark Attack 2 till idéer från Hajen 3 till allt annat man kan tänka sig. Det pendlar mellan stock footage till modeller till cgi som vanligt och det är vissa sköna scener även i denna.

Men filmen är så korkad, otroligt korkad så det inte är sant! Man kan inte sluta titta på den bara. Vad sägs om en kille som har en torped i garaget? En annan Tom Cruise-look-a-like som bara smajlar sig igenom hela filmen och en otroligt ful brud som faller för den värsta raggningsreplik jag hört i hela mitt vuxna liv: "I'm a little wired... what do you say I take you home and eat your pussy?"

Fast det bästa är hur de väljer att visa hur Megalodonsattackerna går till, de är obetalbara! Vänta tills ni får se dem. Filmen Megalodon framstår som Bergman ställd mot denna filmen. Men är man en haj-o-fil så slukar man denna och kommer säkerligen se denna flera gånger i livet. Säkert fler gånger än vad som betraktas som normalt. Jag vet att jag kommer att göra det i alla fall. Endast för hardcore-fans av genren och det säger inte lite det!

Inga kommentarer: