torsdag 19 mars 2009

Recoil - 1998



Ytterligare en pungkross från PM denna gången med Gary Daniels som spelar en snut som tar på sig ansvaret för en dödskjutning av en ung bankrånare. Vad han inte vet är att killens farsa är en tung boss i den undre vrälden och nu faller dödsdomen över hans egen familj och hans kollegor. Snart är han ensam kvar för att hämnas och det gör han!

Behövs inte säga så mycket här. Gary Daniels är inte mycket till dialog eller agerande men han funkar fint med dubbla pistoler och i actionscener. Och det är verkligen vad vi får här. Filmens första 20 minuter är inget annat än en uppvisning i hur det ska gå till. Det är en otrolig inledning vi bjuds på här. Det är inte många filmer som kan matcha detta. Det skjuts, det sprängs, det kraschas, det slåss, det jagas och fan vet allt! Budgeten är hög här för vara PM och som regissör ser vi Art Camacho som även gjort Half Past Dead 2 och Little Bigfoot 1 & 2.

Slutet levererar också men inte i samma klass som början som verkligen är imponerande, tro mig. Gillar man T-Force och The Silencers så kommer man absolut gilla denna!

Så är ni sugna på mer PM-action så leta upp denna, ni lär inte bli besvikna!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Älskar dom där snutbilarna som kör paralellslalom på led under biljakten. Korkat, omotiverat och väldigt underhållande.

Weekend Video sa...

Denna kommer att rulla många gånger tillsammans med T-Force, den saken är säker! Tror aldrig jag sett bättre eller roligare biljakter än deras :D