fredag 27 mars 2009

Gnaw: Food Of The Gods II - 1989




Ja, ni fattar direkt vad denna handlar om. Annars är det bara att kolla titeln och bilden så får ni en uppfattning av läget. Med tanke på att detta är en uppföljare till Bert I. Gordons Food Of The Gods så är detta en förvånansvärt skön film. Med tanke då på att den har en del att leva upp till. Tror dock inte att några riktiga råttor får sätta pälsen till här men man vet inte så. Men vad vi får är gigantiska råttor i fina modeller varvat med normala råttor i väsentligt mindre miljöer, allt för att öka storleken på de riktiga råttorna.

Vi får usla skådisar varvade med mer erfarna sådana vilket har både för och nackdelar. Nackdelar då man tror att alla är lika usla i filmen samt fördelarna att de erfarna låter ännu bättre när de hamnar bredvid en väsentligt sämre kollega vilket sker ofta. Effekterna är som sagt helt okej och vi får en hel del blod och lemlästningar speciellt i slutet när våra kära råttor tar sig in på invigningen av en ny bassäng där det förekommer en uppvisning i konstsim. Esther Williams hade vänt sig i sin baddräkt om hon sett detta, den saken är säker.

För de som gillar udda sexscener får sitt lustmäte fyllt här då vi bjuds på en riktigt underhållande sådan. Och detta är precis vad det låter att vara. Hjärndöd underhållning som levererar och lever upp till sin poster. Gillar man djurskräck och monster så gillar man denna. Så länge man inte väntar sig mästerverk eller en ny Hajen så blir man inte besviken. Det gäller att ta det för vad det är. Skräp men jäkligt underhållande sådant och givetvis inte för alla!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den här var riktigt underhållande, vill jag minnas attg jag tyckte när den sågs. men det var sisådär 15-20 år sedan, haha. finns den på nån schysst dvd-utgåva?

Weekend Video sa...

Den finns på region 1 från Artisan, 4.3 givetvis men den är säkerligen inte filmad i något brett format hahaha
Finns här:
http://www.axelmusic.com/productDetails/012236134275