måndag 30 mars 2009

Megalodon - 2002



52 minuter. 52 fucking minuter tar det av filmens 78 minuter innan vi får hajraffel! Och det sitter en pajas på IMDB och säger att detta är en av de bättre hajfilmer på senare år! Karlajävlen skulle ha stryk!

Oljeplattform ute vid Grönland får både ett tv-team och en stor ilsken Megalodonhaj på halsen som de lyckats få fram när de borrar efter olja. Mer behövs inte säga om storyn.

Allt är cgi här, precis allt! Till och med snöflingorna. Det enda som inte är det är miljöerna som aktörerna vistar sig i för stunden. Annars är allt datorgjort. Det är till och med så att man undrar om det inte varit bättre att göra vissa av "aktörerna" med datorhjälp för så usla som de är så kan det bara inte bli sämre.

The Leading lady, Leighanne Littrell verkar komma direkt från amerikansk dussinporr för hon är gravt usel och måste frysa kroniskt för pattarna på henne är konstant styva. Säga repliker utan försöka se förförisk ut lyckas hon inte heller med. De andra i soppan sköter sig okej men hon och hennes "wacky" kameraman som ska vara lite "crazy" är bara pinsamma. Jag tror de hade haft bättre tur med ett par gravt beroende crackrökare i de rollerna i stället.

Endast för haj-o-filer som är gravt insnöade på genren. Alla andra bör hålla sig långt borta. Fast slutscenen är jäkligt läcker!

Inga kommentarer: