onsdag 11 mars 2009

Martial Law II: Undercover - 1991



Chad McQueen ute och in i stället med Jeff Wincott och det blir jävligt lyckat då Wincott är en bättre skådis och kampsportare. Cynthia Rothrock upprepar sin roll från den första filmen och stället för David Carradine så får vi Billy Drago.

Wincott spelar en snut som kommer till en ny avdelning där han möter en gammal bekant som dör redan samma dag. Givetvis fattar Wincott att något är ruttet i Danmark och sätter sig i att nysta i fallet. Nästan direkt åker han på patrull och blir stoppad så han skickar in Rothrock i stället som ska på semester och hon kommer då något skumt på spåren som går högt upp i befälsordningen.

Simpel men bra story, korrumperade snutar, kampsportande, en Rothrock som säljer korv i början av filmen (en syn som bara den är värd pengarna för filmen!), en Billy Drago med ful fru, taskig överkropp och smak för dyra kvinnor och billig sprit och en Wincott som kör xylofonen som han förbättrar i Martial Law III: Mission Of Justice.

Mycket bra film med en hel del feta actionscener med Wincott och Rothrock samt även Evan Laurie som gör en jäkligt bra uppvisning på en klubb. Innehåller också en oväntat brutal huvudskjutning medels hagelgevär. Mycket kompetent film som levererar varje gång och ingår i en jäkligt bra serie!

Rekommenderas verkligen varmt till alla actionfans!

3 kommentarer:

Jay sa...

Fan du får mig att vilja gå igenom alla gamla godingar, Helgen är räddad med andra ord :D

Anonym sa...

Hade lätt velat se en hel serie filmer med Cynthia som ambulerande korvförsäljerska. Hur hon kör sin vagn från stad till stad och röjer upp bland buset :D

Weekend Video sa...

Kan alltid hoppas om inget annat :D