tisdag 24 mars 2009

Never Cry Werewolf - 2008




Loren bor med sin lillebror och mamma. En dag blir huset bredvid deras sålt och en ny kille flyttar in. Han har hund och motorcykel och lillebrorsan tycker han är så cool. Själv tycker Loren att han tittar konstigt på henne och finner det lite obehagligt. Samma dag blir en kille som är dömd för sexbrott hittad hängd i sitt hem. Allt är lugnt tills Loren en kväll ser grannen mörda en tjej i sitt hus. Hon kontaktar polisen men de finner inget och avfärdar henne som lite för inbillningssjuk. Men hon får bevis på sin misstanke när hon upptäcker att grannen har hår i handlflatorna och tar reda på vad eller vilka det är som egentligen har hår i handflatorna? Jo, varulvar har det...

Jepp, detta är filmen Fright Night en gång till fast här är vampyren utbytt mot en varulv och stället för en kille så får vi en tjej. Roddy McDowells vampyrjägare på tv är utbytt mot Kevin Sorbos storviltsjägare på tv och vi får givetvis en korkad polare med. Denna är gjord för tv så svordomar är där inga men blod och lite slafs bjuds vi på, konstiga jänkarna och deras inställning till lite grova ord egentligen. Effekterna pendlar mellan bra latex och kille i gammal päls till riktigt unken cgi men det sväljs för filmen är underhållande och Sorbo är för jäkla bra här. Hans monolog när han berättar om sin levnadstandard är stor underhållning i sig. Killen är bara för skön alltså.

Så är suget där på något lättsmält i väntan på nästa säsong på Design: Simon & Tomas så duger denna fint. Kul film helt enkelt och inte det minsta originell men fan så underhållande!

Inga kommentarer: