torsdag 19 mars 2009

To The Limit - 1995




Folk som säger att Anna Nicole Smith inte var underhållande kan inte ha sett denna filmen för här är hon verkligen underhållande. Storyn går vi inte in på för det är den för avancerad för så för de som är intresserade så rekommenderas den att införskaffas. Men ni fattar säkert vad det gäller när det är PM som är inblandade i smeten. Hyfsad budget, kändisar som ni känner igen och ett bra tryck i röran.

Smith första inträde i filmen är givetvis i ett badkar och vi får mer än det tillfället att se henne tvaga sig ordentligt och det är inga korta scener heller, tro mig. Inte nog med att hon badar i tid och otid hon kör bil, skjuter, svär med sammanbitna käkar och lever rövare med bra koll på läget med. Tyvärr är det inte samma kvalité när hon ska leverera repliker, hennes texas dialekt lyser igenom rätt kraftigt samt förmågan att få replikerna trovärdiga är väldigt låg. Men hon badar ofta så det är förlåtet.

Men för att egga erat intresse så badar hon ofta och vi får en kompott av maffian mot CIA där Smith är en av de med ett tvivelaktigt syfte. Och vi får till och med en asiatisk skolflicka för de som gillar sådant i form av hyrd mördare och givetvis är alla actionscener av hög kvalité precis som alltid från PM. Så låter detta intressant så kolla upp den. Ni blir inte besvikna men vänta er ingen Bergman eller något mästerverk utan en helt okej action/thriller från PM med Anna Nicole Smith i en av rollerna så blir ni inte besvikna. Och sen behöver ju inte en film vara bra bara för den är underhållande. Lite fast food för hjärnan dör vi inte av att insupa då och då.

Skön film helt enkelt och underhållande!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Skön knasrulle.
"Skyscraper" är ännu roligare. Där är hon helikopterpilot (!?!) som leker Bruce Willis i en skyskrapa full med terrorister.
Inte lika mycket badande dock ;).

Weekend Video sa...

För helvete hahaha
Måste kollas upp den bara för det, synd på badandet dock :(

Tobias Thuresson sa...

Både denna och Skyscraper står stolt i hyllan. Knasaction deluxe.

Weekend Video sa...

Sälja Skyscraper? ;D

Tobias Thuresson sa...

Over my dead body, haha. Köpte den via axelmusic så leta där vetja :-)