lördag 7 mars 2009

To Be The Best - 1993



PM goes Best Of The Best i denna film. Detta är deras version av den filmen.

USA´s Kickboxningsteam ska möta Thailands team i Las Vegas och en ful typ vill muta vissa medlemmar i laget att lägga sig för att tjäna kulor själv. Martin Kove spelar farsan till två bröder i laget som själv lagt sig tidigare och fortfarande inte kommit över det så han krökar i stället. Så nu är det upp till de två bröderna att rädda dagen och sätta stopp för den fula typen fort!

Inledningen på filmen är jävligt skön med ett par sköna biljakter och ett skönt stunt med helikopter men sen går det lite på tomgång i slutet när det inte är fighter i eller utanför ringen. Alla som gillar feta fighter blir inte besvikna här och PM levererar som alltid fast det blir lite drygt till sist. Vi får lite squibs med på slutet och det är alltid kul.

Vad som är roligt är att det finns nog inte en enda thailändare i det Thailändska lag och det alla verkar vara jänkare och jag tror till och med att en av dem är vit! Fan vad härligt när det är på det viset. Jag blir glad då!

En underhållande film som är helt okej och gillar man martial arts så blir man inte besviken men den är ingen Mission Of Justice eller Martial Law men funkar fint. Springer ni över den så se den!

2 kommentarer:

Jay sa...

Jag måste kolla om den inom en snar framtid,

Weekend Video sa...

Det tycker jag verkligen du borde ;D