lördag 7 mars 2009

The Devil´s Sword - 1984



Barry Prima är en rätt rutten typ, ärligt talat. Här spelar han en mystisk krigare i en mystisk tid i ett mystiskt land där allt är mystiskt. Hans häst till exempel har bara en testikel, kolla själva. Och i detta mystiska land blir han inblandad i en salig röra med krokodilmän, onda drottningar, pilska karlar och ett magiskt svärd som är rätt sketet egentligen. Det är inte värt tiden det ta att hitta det, den saken är säker.

Vi bjuds på sandaler, sandaler och åter sandaler, håriga armhålor, feminina män, bastanta kvinnor som inte tar skit, blodkaskader, en halvt kastrerad häst, onda karaktärer som dyker upp från ingenstans och bara skrattar högt och bullrigt, fula häxor, underhållande karlar i krokodil-outfits som knappt kan simma i grejorna och en osannolikt segt historia.

The Warrior var seg på sitt vis men denna tar priset. Hade dem tagit bort alla slow motion-sexscener/orgiescener så hade vi sparats minst en kvarts onödigt lidande. Ännu värre blir det när personerna som ska utföra scenerna är totalt ointresserade av varandra. Prima sprätter mest runt och ser förvånad ut och undrar nog fan vad han har hamnat i. Vi som tittar undrar det med. Nej, detta är inget vidare faktiskt. Segt så in i helsikke, tråkigt och alldeles för långt gör detta till ett bottennapp av rang. Visst, denna har säkerligen sin charm men det dras ner av allt som jag klagat på. Se Lady Terminator istället eller varför inte Dangerous Seductress?

Inga kommentarer: