tisdag 10 mars 2009

Midnight Man - 1995



Ytterligare en klassiker med favorithunken Lamas! Denna gången spelar han en kambodjan som är polis och hamnar i hetluften mellan Kambodjanska och Ryska maffian. Inte blir det lättare av att det springer runt en lirare som dödar hans kollegor och nu är efter honom.

Mer till story är där inte och det behövs inte tycker jag. Vi får bra tryck och en hel del sköna actionscener varav favoriten är när Lamas är på det lokala gymmet och tränar upp småttingar i kampsport och en gangbanger kommer in från gatan och tuffar upp sig mot Lamas. Först leker Lamas med honom men när han plötsligt får in en bra tryckare på Lamas så ser man hur det mörknar i ögonen på honom och han spöar upp honom rejält. Helfestlig scen!

En annan klasiker är i början när det blir en eldstrid och en av snutarna hoppar, skriker och skjuter för fullt. Man får se hoppet uppdelat i fyra segment och det känns som killen hoppar längst i världen och bara skriker hela vägen. Minst lika kul som händelsen på gymmet. Men annars en skön film med bra drag och en härlig Lamas som gör bra i från sig. Diane DiLascio som spelar Lamas fruga i filmen ligger inne med ett par fina rattar och vi får till och med se den gamle krigaren Mako i en roll här. Kul!

En stabil actionrökare med Lamas som håller fint tempo och har gott om squibs. Filmen rullar på fint och det är ingen död stund här så denna rekommenderas mer än gärna!

Inga kommentarer: