fredag 17 juli 2009

Carnosaur 3: Primal Species - 1996



Välkommen till botten på näringskedjan och filmsmaken. Den tredje dinoraffelsproducerade smörjan av Corman är fanimej så tråkig att man sitter och skruvar på sig av omak i soffan och längtar bort till prygel och ofrivillig analsex. Denna gången blir en armétransport kapad av internationella terrorister som finner inte det de hoppas sig finna utan tre stycken dinosaurier och givetvis ska de återhämtas av militären för experiment. Militären vill förstöra dem och forskarna ska ha dem intakta och levande och ni vet resten.

Vad som är underligt här är att det att första timmen utspelar sig i ett lager där Gor-Gor lägger ägg och inreder ett litet bo för att de sista 20 minuterna plötsligt utspela sig på ett skepp med just dinokräken ombord komplett med ägg, bo och hela karusellen. Prata om att ändra story efter hand och som om inte det var tramsigt nog så spelar alla de inblandade över å det grövsta och ska låta armé och macho så det sprutar brunst på tv´n min. De fruntimmer som är i filmen har alla ansikten som gjort sig bättre för porr än denna skit för de verkar inte klara av att leverera repliker utan snava på orden så jag tror porr vore att föredra för dem. Karlarna ska vi inte ens gå in på. En av dem var visst med i tvåan och dog i den och han kände tydligen för att återuppleva den stunden för han gör samma sak här.

Nej, en usel film fast denna gången är det så gott som bara lirare i gummidräkter som är dinosaurier men det hjälper inte för Gor-Gor är knappt med så det är bara att undvika och skänka pengarna till första bästa lodis istället för att lägga dem på denna smörja om ni nu hade tänkt att göra det. Jag garanterar att lodisen får roligare för pengarna än ni hade fått för dem om ni köpt på er denna. Men för att rätta upp denna lite så kan jag i alla fall säga att i denna så är det jämnast dinoraffel genom filmen och inte som i de andra två lite inkastat då och då för att sedan ge allt på en gång de sista 5 minuterna. Men det är också det enda som var uthärdligt i den här soppan.

Inga kommentarer: