fredag 10 juli 2009

Tremors 3: Back To Perfection - 2001Tredje delen och även denna gången har graboiderna utvecklat sig. Först är de Graboider som blir Shriekers och nu har de evolverat till det dummaste, löjligaste och mest fånigaste monster jag sett på film, Ass-Blastern. Det finns inte ord nog att beskriva dess pinsamma uppenbarelse på film så vill ni se något fånigt så se filmen.

Michael Gross är tillbaka som Burt och förvånansvärt har de fått med de flesta bi-rollsinnehavarna från de första filmen med om nu någon bryr sig om det. Som titlen antyder så är det tillbaks till hålan i den första filmen och det evolveras och det ska överlevas och det är typ det som händer. Inget nytt och inget spännande, roligt eller ens intressant. Bara dumt. Effekterna är till stor del ful och dålig cgi med vissa inslag av modeller. Lite slafs förekommer vid dödsfall bland monstrena men inte som i tvåan. Annars hade man kunnat ha roligt på den bekostnaden men där blir vi blåsta med.

Överlagen en kass film som endast kan roa anala komplettister men inte ens jag blir road här för det är så dumt så det finns inte. Inget som kommer att åka på igen på en väldigt lång tid, om ens någonsin. Undvik för dig och ditt sinnes bästa.

Inga kommentarer: