söndag 5 juli 2009

Ninja Warriors - 1985Ett gäng stygga ninjor ska ta över världen med hjälp av något och några hemliga dokument, jag har ingen koll på varför egentligen för jag brydde mig inte, och en polis med en armlös kofta har en polare som är ninja och resten fattar ni. Only a Ninja can kill a Ninja osv...

Inget nytt och inget intressant här, till och med musiken känns igen och då är det illa. Lite blod, lite harakiri, ninjor med gasmaskar, ninjor som färdas under sand, ninjor som spottar grejor precis som i Revenge Of The Ninja och en jäkla massa tråkigt tuggande får vi här. För mycket av det och alldeles för lite av ninjaraffel. Vad som vi däremot får för mycket av som är underhållande är ett porträtt på Ronald Reagan som är med i varenda scen som utspelar sig på polisstationen. Det är samma med det jäkla porträttet som med skjutbanan i alla PM-filmer, det är samma och den har alltid samma måltavlor uppe! Precis samma sak med Reagans porträtt, det är med i alla filmer från denna eran och och jag förvånar mig inte om det är samma i varenda en ninjafilm med som gjordes på Filippinerna, jag tror ägaren av det hyrde ut det för en bra slant faktiskt.

Vad som är intressant är skådisarna i filmen faktiskt. Som "hjälten" ser vi tråkmånsen Ron Marcini från höjdare som The Forgotten Warrior och Jungle Wolf och alla dess uppföljare, Romano Kristoff från The Last Hunter, Tornado, Slash, Warbus, Black Fire, Just A Damned Soldier mfl. men den stora stjärnan är för mig Nick Nicholson från Zombie 4: After Death samt sin underhållande blogg som de flesta säkert känner till. Här är han innehavaren av ett SKAPLIGT skägg! Det är fanimej bäst i filmen! Annars är detta ingen vidare underhållande ninjafilm, tvärtom. Den är rätt tråkig och Marcini är urtråkig här och han blir inte ninja själv förrän de sista 10 minuterna i filmen. Ska ni se denna så se den för Nick´s skull, annars undvik.

2 kommentarer:

Daydreamer sa...

Noterar glatt att de mer eller mindre plagierat omslaget till "En Mot Alla" med Rutger Hauer...

lizzardking sa...

Jag blir inte förvånad hahaha