torsdag 26 februari 2009

Curse Of The Komodo - 2004



Alla ni som kommer ihåg och gillade Komodo, här kommer uppföljaren. Denna gången är det på en ö i närheten av Hawaii som ett gäng forskare har genmanipulerat fram Komodoödlor. Syftet har varit att testa något som forskarna trott medan armén velat ha dem som vapen. Hur som helst. Till skillnad från första filmen är ödlorna enorma här och nu har de evolverat så att rör man deras saliv så blir man smittad och dör eller som i ett fall men blir en zombie.

Ja, ni fattar själva var detta barkar här och gillar man sådant så funkar denna fint. Effekterna och speciellt den enorma ödlan är bra gjord. Visst, den är cgi-gjord vilket är tvunget för jag tror inte det finns någon komodoödla på 20 minuter som har en agent och vill göra film.

Jim Wynorfski har regisserat och han behöver ingen närmare presentation här. Det är lågbudget och speciellt en av aktörerna Glori-Ann Gilbert är bland det sämsta jag sett och med skitfula silikonpattar. Hon har bröstvårtorna under hakan. Inte nog med det. Hon är även med i den tredje delen i serien med samt i Wynorfskis alla mjukporrisar han gjort efter denna.

Jag kan säga direkt med att attackhelikoptern på bilden förekommer INTE i filmen och gillar man sådan här skräp så är den kul att se men inget att hänga i granen men givetvis bör den stå i hyllan.

Inga kommentarer: