tisdag 17 februari 2009

Marked For Death - 1990



Seagal sparkar röv i denna. Så är det bara! Langa knark i hans grannskap är det samma som att skriva under sin egen dödsruna. Vilket ett stort gäng med rastafaris blir kloka på, riktigt kloka blir de när de ger sig på hans familj!

Seagal är ung, snärt och stilig här och han är i en väldigt fin aggressiv form. Armar som ben bryts på alla dess olika vis. Och det är ett konstant skjutande med, precis som man väntar sig i filmerna från Steven. Och man blir inte besviken här. Hans hämndbegör för honom från Chicago till Jamaica tillbaka till Chicago igen och inte en död sekund finns.
Till sin hjälp har han den pålitlige Keith David som funkar fint med honom. Han är lika galen han här.

Visst var det länge sedan det kom en film från Seagal i denna kalibern men The Marker är inte långt ifrån så vi ska inte räkna ut honom helt än. Även om det såg mörkt ut i vissa filmer han gjorde. Men det är som med idioter, det är bara att undvika dem. Så blir man gladare igen.

Så leta upp denna och se den fast se bara till att ni får tag i ett oklippt exemplar för denna har de varit väldans glada att klippa i!
Själv har jag den på en fin Japanare.

4 kommentarer:

Jay sa...

En av Sigges mer brutala filmer, Har den själv på R1 som tyvärr är Non-Anamorphic men den är ju oklippt så man få vara glad fördet lilla

Tobias Thuresson sa...

Denna och Out For Justice är Steves bästa tycker jag. Snorhård ta-ingen-skit-från-drägg-action.

Weekend Video sa...

Grabben vill se pang-pang så han får börja med den hårda skolan nu när Die Hard-serien och Invasion U.S.A. är avklarade. Out For Justice blir det i kväll!

Sigge är aldrig fel, J. ;D

Jocke Andersson sa...

Jag har svårt för den gode herr Seagal, men hans tidigaste filmer och under belägring är åtminstone knökfulla med våld och elakheter