tisdag 2 juni 2009

Jack Frost - 1996Nu go´ vänner har jag nått nya djup i låghet och dålig smak. Jag har tidigare bloggat om alla dess muterade saker från kaniner till krokodiler, bin till fan vet allt men nu är botten nådd. Denna gången handlar det om en muterad snögubbe. Jepp, ni läste rätt. En muterad snögubbe!

Jack Frost är en glad skit och en massmördare som mördar bara för skojs skull. Men nu sitter han i bussen på väg till sin egen avrättning när plötsligt bussen han färdas i krockar med en lastbil som fraktar genetisk DNA-vätska, vilken sabla otur,va? Jack överlever kraschen men hamnar mitt framför när vätskan tar sig ut och han smälter på studs och omvandlas till just snö. Nu passar Jack på i form av just snögubbe att ta hämnd på den sheriff som fångade honom och vad passar bättre än att just den lilla staden alldeles perfekt ska ha en tävling i bästa snögubbe!

Vad säger man? Detta är såklart helt underbart och fantastiskt. En muterad snögubbe som kan smälta sig och frysa sig på ren vilja och har inga som helst problem med att köra polisbil samt deltaga i den bästa duschscenen någonsin, glöm Psycho, detta är bättre!


Men det enda som kan hindra våran nya hjälte är hårfönar och glykol! Det är brilljant detta för fan. Jack mördar lika snabbt som han fäller passande oneliners med dödlig precision och dialogen här är verkligen giftig speciellt när han mördar folk med antingen slädar eller isbitar. Givetvis är detta en svart komedi och inget som man bör ta för allvarligt för, kom igen, det är en muterad snögubbe! Men det är skön stämning och har bra gore och en jäkla skön humor här. Jag gillar denna skarpt och den följdes av en uppföljare där han drar till tropikerna och har muterade snöbollar som han kastar. Men den får inhandlas först innan den kommer upp här. Så tills dess håll ut och se denna under tiden. Ni lär gilla om den om ni läser här, den saken är säker!

4 kommentarer:

Jocke Andersson sa...

Jag har faktiskt en rulle med ungefär samma handling, men där muterar mördaren till något annat än en snögubbe.

Monsturd. :)

Måste ta och se den någon gång.

lizzardking sa...

Det får du göra så man får läsa om den :D

Daydreamer sa...

Skrattade mig halvt fördärvad när jag såg denna knasiga rulle.

lizzardking sa...

Ja, den är skön den hahaha