tisdag 30 juni 2009

From Dusk Till Dawn 3: The Hangman´s Daughter - 2000Den tredje delen i serien och den är en prequel som visar hur Satanico Pandemonioum blir till och givetvis mer av The Titty Twister back in da day. Och om ni inte visste det så är detta en western.

Regisserad av P.J. Pesce som också gjort Sniper 3 och Lost Boys: The Tribe samt nu ska regissera uppföljaren till Smokin´ Aces som visst ska fokusera på The Tremors. Han har gjort ett bra jobb här för tiden flyter i väg och det händer saker hela tiden. Och han har även den sköna stilen att kasta in en dansscen mitt i allt som verkligen får en att undra vad fan som händer. Verkligen ett trevligt påhitt tycker jag, mer sådant! Vi får även en hel del sköna ansikten här som Sonia Braga, slurp!, Temuera Morrisson, Michael Parks som visst ska spela Fritz Tremor i Smokin´ Aces 2!! Coolt! Rebecca Gayheart, Danny Trejo igen och Orlando Jones. Väldigt skön kille tycker jag.

Gore får vi, samma med slafs och härliga vampyrer i latexdräkter. Till och med lite bröst kastas där in. Denna tillsammans med tvåan är de bästa i serien för den första är rätt sur egentligen även om Clooney är skön i den. Men dessa två är DTV och hade inte direkt några förväntningar på sig men de är verkligen bättre än sina rykten och spöar många andra skitfilmer med betydligt högre budget som fått redig biopremiär. Så man ska inte undervärdera en film bara för den kommer direkt till dvd istället för en bio. Det är dessa två bevis på.

Så har ni ni inte sett denna så tycker jag verkligen ni ska göra det för det är full fart från början till slut, härligt gore och raffel och en allmänt skön stämning. Precis som i tvåan, From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money. Så det är bara att leta upp och njuta för fullt hemma med ett gäng kalla pilsner nu i sommarvärmen.

Rekommenderas!

2 kommentarer:

Tobias Thuresson sa...

Skriver under på samtliga punkter. GRYMT underskattad film.

lizzardking sa...

Hell yeah!