söndag 28 juni 2009

Never Say Die - 1995Nej, det är INTE Brian Thompson från Cobra på omslaget, det är Frank Zagarino. Zagarino spelar här en fd special forces-tomte som nu måste ta upp kampen mot Billy Drago, även han, en fd special forces-tomte samt Zagarinos tidigare befäl. Drago har fått för sig han är Gud och har skapat ett eget Eden där han plötsligt leker Jim Jones och tar kål på alla för att sedan ta gisslan i en annan kyrka så Zagarino får försöka röka ut honom på egen hand samt utkräva hämnd.

Givetvis är detta en Nu Image-flick och den fete Nu Image-ryssen är inte med, tack och lov. Inspelad i Sydafrika så det är ett avbrott från Bulgarien eller Rumänien eller var nu de håller till nu för tiden. Men trots det är en Nu Image-flick så är det ändå inget mer än en standard actionfilm. Det är gjort förr och bättre, inget snack om saken där. Zagarino sköter sig, Drago har skitkul och en massa tid i rutan. Jenny McShane från Shark Attack 3, är med på ett hörn och ser avsevärt bättre ut här än vad hon gör nu för tiden.

Yossi Wein som regisserat har även Octopus 2 i ryggen och det är nog säkrast att säga att denna är bättre och förmodligen det bästa han har gjort. Actionscenerna är okej men det är ett rätt segt tempo och det är totalt tomt på galenskaper här. Jag blev besviken på att det var så tamt även om det är gott om explosioner och pang-pang så blir det ändå ingen pulshöjare. Men den kostar bara en tia på ginza och den är värd att se åtminstone för Dragos sköna spel här så har ni något annat ni ska ha där så kasta med denna då. En tia är den allt värd faktiskt.

2 kommentarer:

mamoulian sa...

Brian Thompson är en hyvens kille... ;-)

lizzardking sa...

Han är underhållande, absolut :D